16 juli 2019 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

‘Water’music

Geplaatst op: 19 juni 2015

Wie de naam Watermusic heeft bedacht, heeft vast geweten dat het vanavond waterig weer zou worden. Vanwege een bui ging het evenement in de binnenhaven later van start, maar minder mooi was het er niet om. En publiek, dat was er ook! Voor het turfschip de Vijf gebroeders en de ZS13 zaten 2 orkesten: Het fanfarekorps Voorwaarts uit Zwartsluis, en Hasselts fanfare. Speciale gast deze avond was Davine. Ze zong naast de overbekende nummers Oh, Champs Elysées en La vie en rose, ook filmmuziek, wat mensen ook herkenden!

Kortom: dit jaar ‘Water’music. Volgend jaar misschien ‘Zon’music?

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “‘Water’music”

  1. Gerson Klaver schreef:

    Vind ik heeeeeeeeeel leuk!

  2. Arjan schreef:

    HARMONIE VOORWAARTS!!!!

Aquaservice