28 maart 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Zwemmen op zaterdag

Geplaatst op: 13 februari 2016

Zwembad De Kragge stond woensdag 10 en zaterdag 13 februari helemaal in het teken van de clubkampioenschappen van ZvZwartsluis. Een jaarlijks terugkerend evenement waar de zwemmers van de voorselectie, selectie en oudste basiszwemmers om de felbegeerde titel van clubkampioen strijden.

Woensdag 10 februari werd de vlinderslag en vrije slag gezwommen; zaterdag 13 februari stonden de rugslag en de schoolslag op het programma. Er is snel gezwommen en er zijn veel persoonlijke records gehaald.

Bij de dames selectie mag Getrude Corporaal zich clubkampioen 2015 noemen, bij de heren is dit Pieter-Jan de Vries. Bij de dames basis is Demi Huismans clubkampioen, bij de heren mag Robert Jansema deze titel dragen.

Daarnaast was er voor elke leeftijdscategorie ook een beker voor de zwemmer met de meeste gezwommen PR’s van het afgelopen seizoen.  Bij de selectie had Juliëtte Jansen de meeste PR’s gezwommen, gevolgd door Esmee Kijk in de Vegte en Martijn Sam.
Bij de basiszwemmers heeft Kim Schraa de meeste pr’s gehaald, Anna Klomp werd 2e en Mandy Hansman en Dominic Vis deelden samen de 3e plaats.

Alle zwemmers kregen een (herinnerings)medaille en een oorkonde.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice