17 februari 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Eerste Vriendendag in Museum Schoonewelle

Geplaatst op: 16 april 2016

“Zegt het voort…”, zegt interim-voorzitter Albert Corporaal als afsluiting van een korte introductie van de Vriendendag van Museum Schoonewelle. Het is voor het eerst dat het Sluziger museum zo’n dag organiseert. En de bedoeling is dat een volgende keer er nog meer vrienden zijn, want het museum hoopt ook de nodige nieuwe ondersteuners over te houden aan de dag.

Die begon om 11.00 uur met een presentatie van Harm Schoten van Vogelbescherming Nederland. Hij vertelde over het Jaar van de Kievit. ’s Middags was er een presentatie over onderzoek naar de torenvalk, kerkuil en steenuil. Verder liet preparateur Jentai van Grevenhof haar vak zien en konden kinderen braakballen pluizen. Ook was er een wedstrijd ‘zoek de uilen’.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice