28 maart 2024 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

Inschrijven voor zwARTsluis nog mogelijk

Geplaatst op: 21 augustus 2016

Zaterdag 10 september a.s., tijdens de Open Monumentendag wordt voor het eerst zwARTsluis Amateurkunst gehouden. Het doel van zwARTsluis is een podium geven aan de amateurkunst. Dat krijgt vorm door amateurkunstenaars de kans te bieden hun creaties tentoon te stellen, zich te presenteren aan een breder publiek in de plaatselijke kerken en in Sluuspoort.

Wie mee wil doen kan tot 24 augustus foto’s aanleveren van de te exposeren werken. Dan kan van alles zijn: schilderijen, foto’s, keramiek, beelden, textiele werkvormen, kunstnijverheid, enz. Ook kan daarbij worden aangegeven welke locatie in Zwartsluis de voorkeur heeft om te exposeren. De werkgroep Exposities Museum Schoonewelle zal uiteindelijk de keuze maken over de te exposeren werken en de locatie. De exposanten mogen rekenen op voldoende exposure, want natuurlijk kan op zaterdag 10 september iedereen de locaties bezoeken maar dat zal nog eens extra benadrukt worden met georganiseerde rondleidingen. Het wordt op prijs gesteld wanneer de exposanten die dag zelf aanwezig zijn om hun werk toe te lichten.

Belangstellenden kunnen voor de algemene voorwaarden contact opnemen met Sluuspoort/Museum Schoonewelle, T. 038-3866555 of www.sluuspoort.nl

Foto’s van het te exposeren werk kunnen gemaild worden naar schoonewelle@schoonewelle.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice