20 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Eerste team TTVZ wint

Geplaatst op: 23 oktober 2016

Foto's Henk Kuik

Het eerste team van TTVZ speelde in Hattem tegen het achtste team van Smash ’70. Een zeer lastige wedstrijd voor ons eerste team. Smash is een grote club en je moet maar afwachten wie er spelen. Marc de Rijk had een goede avond. Hij speelde zich naar twee zeer verdiende zeges. Harry de Wit speelde niet slecht maar in de afwerking ging er steeds iets mis. Hij kwam tot één winstpartij. John van Schellen had het in één partij moeilijk, hij won deze na vijf games. Verder speelde hij al zijn partijen in rap tempo uit, met als eindresultaat drie keer winst. De Wit en De Rijk wonnen ook het dubbelspel. De eindstand was een mooie 7-3 zege.

Het tweede team speelde thuis tegen Batfighters uit Elburg, team 1. Dit is altijd weer een lastige tegenstander. Dus veel mooie wedstrijden met de nodige spanning. Jan Booij speelde goed maar was niet erg gelukkig in zijn wedstrijden. Hij kwam deze avond maar tot één zege. Albert Mooiweer had het lastig maar toonde karakter en won twee keer. Roel Santbergen had een goed herstel na een zwakke periode, hij won ook twee keer. En samen met Booij was er ook weer winst in het dubbelspel. Eindstand was een 6-4 zege.

Het derde team speelde thuis tegen het tweede team van Wijhe. Tjalling Wynia kwam nog niet tot winst. Aldert Vegter speelde zeer sterk en won al zijn partijen. Kenneth van Dijk wist tot twee zeges te komen. Vegter en Van Dijk verloren het dubbelspel. De eindstand was dus een mooi 5-5 gelijkspel.

Het vierde team speelde in Emmeloord tegen het vierde team. De tegenstander was aan het eind veel te sterk, gezien de eindstand van 9-1. Harm Hageman won één keer. Wout en Gerwin van Dalfzen kwamen niet tot winst.

Het vijfde team speelde thuis tegen Heino, team tien. Gerwin van Dalfzen wist tot twee zeges te komen. Mark Smit  en Joost de Graaf waren goed bezig. Helaas, zij kwamen niet tot winst. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

De jeugd speelde zaterdag weer lekker thuis. Onder veel belangstelling van ouders en grootouders, waren er veel mooie wedstrijden te zien.

Het eerste team speelde tegen Wijhe, team één. Een geduchte tegenstander die het de spelers van het eerste erg lastig maakte. Nynke Wegerif had niet veel geluk deze morgen. Zij kwam tot maar één zege.  Max Louw kwam tot twee verdiende zeges. Invaller Quinten Beugelin kwam ook tot twee zeer verdiende zeges. De eindstand na een mooie wedstrijd was een 5-5 gelijkspel.

Het tweede team speelde tegen Tafeltennis Zwolle, team drie. Lukas Zwanepol speelde goed maar kwam deze week niet tot winst. Twan Ketelapper deed het goed en kwam tot één keer winst. Quinten Beugelin had een zware morgen, zo speelde hij op twee tafels. Hij deed dit erg goed en kwam in zijn eigen team tot twee zeges. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Het derde team speelde  tegen Tafeltennis Zwolle, team vier. David Hoen speelde zich naar twee mooie zeges. Steven van Geelen won één keer en

Edward de Wit won deze morgen al zijn partijen. De eindstand was een 6-4 zege.

Het vierde team speelde tegen Kampenion, team negen. Ingmar Steenbergen en Thimo Smit wonnen ieder één keer. Ian Smit kwam helaas niet tot winst. De eindstand was een 6-4 zege. Kampenion had maar twee spelers en Zwartsluis won het dubbelspel.

Het vijfde team speelde tegen Tafeltennis Zwolle, team vijf. Jelle Wiersma en Ramon Alberts  speelden een zeer goede wedstrijd. Zij wonnen ieder één keer. Door de winst in het dubbelspel kwam de eindstand op een mooie 3-2 zege.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice