29 maart 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Sfeervolle Ladies Night een succes

Geplaatst op: 30 november 2016

Tekst Sebastiaan Boers, Foto's Jan van Kleef

Woensdagavond was het Ladies Night in Zwartsluis. Veel winkeliers openden in de avonduren hun winkel voor het publiek. Daar maakten veel inwoners van Zwartsluis graag gebruik van. De sfeer was duidelijk voelbaar, mede door de sfeerverlichting.

Met een speciale stempelkaart konden de inwoners een stempel halen bij de verschillende winkels. Een mooie gelegenheid om alle winkels eens van dichtbij te bekijken. Met een volle stempelkaart maken de inwoners bovendien kans op een leuke prijs.

Volgens Marieke Mooiweer, van bloemenzaak Millefleur, waren de mannen op één hand te tellen. Voor de zekerheid had Marieke een tafel buiten gezet. De winkeliers lieten zich van hun beste kant zien. Ook voor de feestdagen die voor de deur staan hoeven de inwoners Zwartsluis niet eens uit. Kleding, speelgoed, wat lekkers voor bij de koffie, een lekker luchtje of een huishoudelijk apparaat, alles is lekker dichtbij en makkelijk bereikbaar.

Zwartsluis kan terugkijken op een gezellige Ladies Night. Het smaak in ieder geval naar meer, dus wie weet zet deze trend zich wel door in de toekomst.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice