19 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Achter de droom aan met IK KAN ALLES

Geplaatst op: 22 maart 2017

Bekend probleem van veel mensen: een half leven verlangen naar het verwezenlijken van die ene droom, maar uiteindelijk nooit de knoop doorhakken. Met Hart en Ziel trekt deelnemers aan het ‘IK KAN ALLES Event’ wél over de streep. “Hoe meer je voor je droom gaat, hoe mooiere dingen je meemaakt”, zegt Daniëlle Boers.

“Ik ben gespecialiseerd in mannen…”, glimlacht de ‘inspirator’ in haar praktijkruimte boven de Hubo. “Vooral mannen van rond de veertig denken vaak na over hun toekomst. Ze hebben tot dusver een mooie loopbaan opgebouwd, maar vragen zich af of er nog meer is. Dan krijg je soms de bekende verschijnselen als nieuwe vriendin, motor, langer haar, maar in feite gaat het om meer op gevoel dan op verstand leven. Daar kan ik bij coachen en de resultaten zijn heel goed. Mannen genieten meer van het leven en doen meer wat ze echt willen. Het mooie is dat ze de sessies altijd enorm vinden meevallen. Vooral omdat ik niet zweverig en heel resultaatgericht ben, denk ik.”

Het is een zijsprong van het ‘Ik kan alles Event’, maar toch ook weer niet. Ook dan staat het nastreven van dromen centraal. “Iedereen kent het gevoel van ‘ooit…’ wel. Maar van dat ooit komt het meestal niet, waardoor mensen wel hun leven over die ene droom blijven praten. Angst of verwachtingen houdt hen tegen”, vertelt Daniëlle, die zelf meer van het ‘doen’ is. “Ik heb een enorme hoogtevrees, maar heb onlangs wel een parcours in het Klimbos gedaan. Puur in de overtuiging dat ik helemaal niet bang was. Dan lukt er ineens van alles.”

Leven volgens je droom maakt mensen ook gelukkiger, is haar overtuiging. “Dan doe je immers waarin je echt plezier hebt. Je geniet meer van het leven en staat dichter bij je gevoel. Tijdens het ‘Ik kan alles Event’ bij Deel Vier ontdekken deelnemers wat hen tegenhoudt en hoe ze hun doelen wel kunnen bereiken. Daarnaast genieten we van een uitgebreide lunch en op het einde van een dag komt een cocktailshaker langs. Dan toasten we op het werken aan de droom.”

Na het event in Baarlo biedt Met Hart en Ziel ook een workshopprogramma van drie maanden aan, zodat de gestelde doelen ook daadwerkelijk worden gehaald. “En dan word je leven echt leuker. Dat heb ik zelf ook gemerkt. Toen ik uiteindelijk helemaal voor mijn eigen praktijk koos, kon ik daarna heel onverwacht op vakantie naar Barcelona. Ik was nog niet terug of ik had al een uitnodiging voor het geven van coachingsessies op Mallorca. En binnenkort doe ik hetzelfde op Sardinië. Als je eenmaal voor je droom kiest, gebeuren er dingen die je niet voor mogelijk had gehouden.”

Voor meer informatie over Ik Kan Alles, kijk op www.methart-en-ziel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice