25 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Negentiende Podium Avond ook weer groot succes

Geplaatst op: 24 maart 2017

De 19e editie van de Podium Avond op het Agnieten College stond donderdag op de kalender. De aula vulde zich met leerlingen en personeel die vol belangstelling waren over wat deze roemrijke avond dit jaar zou gaan brengen. De aula was aangekleed als een ware club met podium en sfeervol kaarslicht op de tafels.

De presentatie van de avond was dit jaar in handen van Roos en Romy die talenten met veel passie aankondigden. Twee meiden openden de avond met een dynamische dans  die werd opgevolgd door een gevoelig stuk op de piano. Na een aantal swingende dans- acts , werd een duet gezongen onder begeleiding van live pianomuziek van een van de zangeressen.

Een rijke variatie aan  stijlen en optredens passeerden de revue. Ballads, dance en hiphop, piano, zang en dans –acts zorgden voor een sensationeel programma. In de pauze werden zelfgemaakte hapjes geserveerd die met smaak werden opgegeten. De grote verrassing van de avond was het optreden van drie docenten als Mannenkoor Karrespoor; Mooi Man! Het publiek zong luidkeels mee op het voor ieder bekende refrein.

Na beraad van de jury werd Iris de winnares in de categorie zang en muziek. In de categorie dans wonnen  Inez, Nathalie,  Renske en Lotte met hun hiphop- act. Zij gingen naar huis met de eeuwige roem en een mooie bos bloemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice