29 maart 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Minder oponthoud voor TTV dankzij nieuwe schermen

Geplaatst op: 26 maart 2017

Het bestuur en de spelers van TTV Zwartsluis zijn blij met de nieuwe afscheidingsschermen. Zij bedanken daar de sponsoren hartelijk voor. Zij hopen dat door deze schermen de ballen van de andere tafels minder in hun speelveld komen. Dat betekent minder oponthoud en wachttijd voor de andere spelers.

Het eerste team speelde deze week in Nunspeet tegen NTC Leogang, team 4. In deze wedstrijd was er weinig krachtsverschil, dit was in de eindstand niet te zien. Marc de Rijk kwam niet tot winst, er zit teveel twijfel in zijn spel. Invaller Roel Santbergen kwam ook niet tot winst. John van Schellen won twee partijen. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Het tweede team ging naar Dalfsen. DTV ’84 team 4 was de tegenstander. Invaller Wietze Bakker speelde goed maar won helaas niet. Roel Santbergen won één partij. Jan Booij wist tot twee zeges te komen. Santbergen en Booij wonnen ook het dubbelspel. De eindstand was een kleine 6-4 nederlaag.

Het derde team speelde thuis tegen het elfde team van Kampenion, uit Kampen. Kenneth van Dijk won drie keer. Van Dijk kreeg de hulp van twee invallers, Twan Ketelapper en Jonathan Booij. De beide jongeren deden het geweldig. Twan won één keer en Jonathan won twee keer. De eindstand was een 6-4 zege.

Het vierde team speelde in Hattem, tegen het tiende team van Smash ‘70. Tjalling Wynia speelde goed en wist tot één zege te komen. Wout van Dalfzen was weer lekker op dreef en won drie keer. Bianca Meijer kwam tot twee keer winst. Met winst in het dubbelspel kwam de eindstand op een 7-3 zege.

Het vijfde team speelde  thuis tegen TT Zwolle, team 16. Gerwin van Dalfzen kwam twee keer tot winst. Mark Smit won drie keer. Joost de Graaf won één keer. De eindstand was een 7-3 zege.

Ook de jeugd kwam zaterdag ook weer achter de diverse tafels.

Het eerste team speelde tegen het tweede van Emmeloord. Twan Ketelapper en Jonathan Booij wonnen ieder twee keer en Edward de Wit won  drie keer. In het dubbelspel was er ook winst.  De eindstand was een 8-2 zege.

Het tweede team speelde tegen het vierde van Smash ’70, uit Hattem.  David Hoen won twee keer. Thimo Smit en Yannick Meijer wonnen ieder één keer. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Het derde team speelde tegen het vijfde van Smash ‘70. Salo Veld speelde goed maar kwam niet tot winst. Jelle Wiersma wist tot één zege te komen en Ramon Alberts kwam ook tot één keer winst. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

De nieuwe schermen zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Weed Control, Bakker Allround, Mitra Zwartsluis. Tamek accountants. Slagerij Dick Bruintjes. De Groentemannen, Prima Zwartsluis, Autobedrijf De Rijk. Jachtcharter Panorama.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice