28 maart 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Nieuw in Team Zwartsluis: Sanne Spans

Geplaatst op: 24 april 2017

Nieuw dit jaar in Team Zwartsluis is Sanne Spans. De 38-jarige inwoner van Zwartsluis is dertien jaar getrouwd en heeft twee kinderen. Ze gaat mee als fietser. Sanne stelt zich voor. 

“Ik werk als begeleidster in een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben graag sportief bezig. Wandelen, fietsen/spinning, zwemmen, zumba, fitnes en in de tuin werken. Stilzitten doe ik alleen voor mijn andere hobby: het schilderen van geboortekaartjes op kinderstoeltjes.

Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee als fietser. Mijn zus heeft vorig jaar als fietser meegedaan aan de Roparun in een ander team, dus daar kende ik het evenement al wat van. Nu ben ik gevraagd door Jan, die bij mij op spinning zit. Het lijkt me een enorme uitdaging om zo’n afstand te fietsen, maar het is voor het goede doel. Het Roparun motto is: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dat vind ik mooi. Het is fijn iets voor een ander te kunnen betekenen voor wie elke dag extra niet vanzelfsprekend is.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice