29 maart 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Veel medailles voor minioren ZvZ

Geplaatst op: 24 april 2017

Een klein team van ZvZwartsluis zwom zaterdag 22 april in Zwolle de 4e ronde van het Swimkick – Minioren Circuit. De jongste generatie nam deel met 15 zwemmertjes. Het Swimkick- Circuit is voor de net gestarte wedstrijdzwemmertjes. Jongens en meisjes zwemmen hier tegen elkaar voor het eremetaal, de afstanden zijn nog niet zo ver en de regels zijn hier nog soepeler. De zwemmertjes van het Minioren – Circuit konden bij deze wedstrijd nog hun oude tijden aanscherpen en zich plaatsen voor de Overijsselse Minioren Kampioenschappen. Hier mogen de eerste 18 zwemmers per leeftijdsgroep en afstand op deelnemen. ZvZwartsluis is hier waarschijnlijk met een grote groep zwemmertjes vertegenwoordigd.  Ongelofelijk mooie prestaties en vele prachtige persoonlijke records heeft ZVZ weer behaald. ZVZ ging met 9 maal goud, 3 maal zilver en 2 maal brons huiswaarts.

Dit keer waren individueel grote winnaars bij de Minioren: Fay Boxum met 2 x goud en 2 prachtige PR’s (beiden 2 seconden) , Storm Boxum met 2 x goud , Feline Sam 1 x goud met een super PR van 14 seconden op de 400 borstcrawl en Anna Klomp 1x goud op de 100 vlinderslag ( PR 5 seconden). Bij het Swimkick-Circuit voor Anique Dorgelo op de 25 borstcrawl. Daarnaast won ook het Minioren team van de 4 x 25 vrijeslag estafette ( Jaargang 2008-2009-2010) ) met een ruime 18 seconden voorsprong het goud , bestaande uit Fay Boxum, Diede Veld, Hannah Bakker en Jaydey Schonewille.
Zilver was er bij de Minioren voor Feline Sam en het Minioren estafette team ( Jaargang 2005-20062007) op de 4 x 50 wisselslag bestaande uit Feline Sam, Nils van Toly, Anna Klomp en Storm Boxum. Bij het Swimkick- circuit won Floor Rietman zilver op de 50 schoolslag.
Brons individueel ging tweemaal naar Diede Veld met tweemaal een dikke PR .
Nils van Toly, Jaydey en Kaylin Schonewille, Rosa Visscher, Hannah Bakker, Paula Spans, Jette Mensink en Rens Bakker zwommen individueel dan wel niet naar een podiumplaats, maar zwommen wel even prachtige PR’s .

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice