29 maart 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Sparen voor gratis barbecuevlees bij Coop Luuk Kleine

Geplaatst op: 29 juni 2017

Sinds deze week staat Coop Luuk Kleine volledig in het teken van het zonnige seizoen, met als slogan ‘De zomer is verrukkelijk’. Dat blijkt, want tijdens een verrukkelijke spaaractie kunnen klanten van Coop acht weken lang sparen voor gratis barbecuevlees.

Tijdens de spaaractie ontvangen klanten van Coop één barbecuepunt bij aankoop van één van de twaalf geselecteerde soorten barbecuevlees. De punten zijn te vinden op de verpakking van het vlees. Een volle spaarkaart van acht punten geeft recht op één verpakking gratis barbecuevlees. De klant kan kiezen uit zes verschillende producten: vier soorten barbecueworstjes, slagershamburgers en kipdijspiesjes saté. De spaaractie loopt tot en met 20 augustus. Volle spaarkaarten kunnen nog tot 27 augustus ingeleverd worden.

Eigenaar Luuk Kleine: “In de zomer is er niets lekkerder dan samen buiten eten. De barbecue aan en vervolgens met vrienden, familie of buren genieten van het lekkerste vlees. Coop heeft een ruim en kwalitatief goed assortiment barbecuevlees. Met deze spaaractie brengen we dit extra onder de aandacht bij onze klanten.”

Voor meer informatie: www.coop.nl/bbq

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice