20 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

WanneBe besluit het seizoen

Geplaatst op: 1 juli 2017

Inmiddels bestaat Popkoor WanneBe bijna drie jaar en heeft 26 leden. Het repertoire van dit Popkoor is zeer gevarieerd. Van Golden Oldies tot de hits van nu. Dit is niet alleen leuk voor de luisteraar maar vooral ook voor de leden zelf, die elke woensdag hun beste beentje voorzetten tijdens de repetitieavond in Dorpshuis De Wanne in Wanneperveen. 

Nu de zomerstop voor de deur staat, houdt het Popkoor voor dit seizoen nog een laatste optreden en tevens een gezellige avond met elkaar. Ook u bent uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. Vindt u zingen leuk? Wellicht wordt u zelf enthousiast om lid te worden van WanneBe. Dat kan, want nieuwe leden zijn altijd welkom.

Informatie krijgt u via de voorzitter van het bestuur, Johan Hofstee (06 11390951). Om 19.00 uur staat de eerste set op het programma en om 20.00 uur de tweede set. Afhankelijk van de weersomstandigheden treedt het koor binnen of buiten op, terwijl u geniet van een hapje en/of drankje (op eigen kosten). Hopelijk zien we u op de gezellige en unieke locatie  Paviljoen aan ’t Wiede op woensdagavond 12 juli as.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice