24 april 2018 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Vishandel J. Plat opent donderdag de deuren

Geplaatst op: 5 juli 2017

Vishandel J. Plat opent donderdagochtend de deuren. Na een supersnelle metamorfose van de zaak, Mirjam Stechwey had zaterdag de slotdag van De Bleistarte, is eigenaar Johnny Plat er klaar voor. Woensdagavond was alvast de opening voor genodigden.

Plat heeft de buitenkant van de zaak een nieuw, fris uiterlijk gegeven met daarop zijn logo en de nieuwe naam. Binnen heeft hij ook het interieur vernieuwd. “We hebben alle zitplaatsen behouden, maar wel iets meer ruimte voor de toonbank gerealiseerd”, vertelt Plat, terwijl de eerste genodigden binnenlopen. Daaronder ook Mirjam Stechwey en familie, die plat succes komen wensen.

De ondernemer uit Belt-Schutsloot heeft al enkele jaren ervaring in de vishandel. Hij staat met een kraam bij de Albert Heijn in Meppel en werkte daarvoor bij een viswinkel in Giethoorn. De winkel in Zwartsluis beschouwt hij als een mooie uitdaging. Hij kon de plaats van De Bleistarte bij de Emté in Hasselt niet overnemen. Daar staat vanaf zaterdag Vishandel Timmerman uit Genemuiden.

Vishandel J. Plat opent donderdag om 09.30 uur de deuren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice