19 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Alle kandidaten Reddingsbrigade slagen voor examen

Geplaatst op: 8 juli 2017

Alle kandidaten van Reddingsbrigade Zwartsluis zijn deze week geslaagd voor hun examen. Onder het oog van veel kaderleden, vrijwilligers, bestuurders en natuurlijk familie moesten ze aan vijf examinatoren laten zien wat ze konden. Ook kandidaten uit Staphorst en Hasselt verzamelden zich in De Kragge.

Daar waar de jeugd het hele seizoen voor geoefend lieten ze zien aan de ouders en examinatoren van Reddingsbrigades Nederland. Iedereen heeft op zijn eigen niveau technieken geleerd van de gediplomeerde kaderleden van de RBZ,  om zichzelf en anderen te redden die te water geraakt zijn. Ze hebben gedurende het seizoen met verschillende oefeningen laten zien dat ze het kunnen, maar toch zagen de gezichten er wat gespannen en pips uit. De een is stil terwijl een ander  niet stil te krijgen is. Maar stuk voor stuk laten ze zien wat ze geleerd hebben.

De geslaagden van vanavond zijn: Junior Redder 1: Bjorn, Zidan, Riva, Monica, Milena, Daniel en Sophie. Junior Redder 2: Yasin, Luna, Anne Sophie, Bas, David, Tim, Emily, Wesley en Jonathan. Junior Redder 3 :Djoni, Celine,  Lara, Mike. Junior Redder 4: Annedieke,  Robin, Harmen en Moniek.  Zwemmend Redder 1: Roos, Alyssa, Lynn, Ian. Zwemmend Redder 2: Lisanne, Rudolf,  Rick, Nena, Carmen. Zwemmend Redder 4:Dana, Esmee.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice