21 juni 2018 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

De 45e of de 50e Zwemvierdaagse zit er op

Geplaatst op: 14 juli 2017

Foto's Henk Kuik

691 deelnemers rondden donderdag de Zwem4daagse af. Die werd voor de 45e keer georganiseerd, al hield Freek Kuipers vol dat het de vijftigste editie is. Hij kreeg daarom van de organisatie ook een speciale medaille met daarop het getal vijftig. Kuipers was een van de deelnemers en trok dagelijks zestig baantjes.

Bij het voetballen won Kinderopvang bij Marloes de finale van H&G Polen. ’s Middags werden de finale wedstrijden voor de jeugd gespeeld. Organisatie hiervan was in handen van de familie Moorman.

De zwemsport leeft in Zwartewaterland, concludeert SSZ-voorzitter Roel Huls. Niet alleen in Zwartsluis was er een grote deelname aan de zwemvierdaagse. In Genemuiden deden deze week ruim 400 zwemliefhebbers mee en enkele weken geleden telde de zwemvierdaagse in het openluchtbad Hasselt eveneens ruim 400 zwemmers.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “De 45e of de 50e Zwemvierdaagse zit er op”

  1. Bow schreef:

    Applaus Freek . 50 jaar zwemvierdaagse. Dan schiet het kaarten er wel eens bij in 😉

Aquaservice