21 juni 2018 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Moorman, Van der Haar en Slurink beste voetvolleyballers

Geplaatst op: 16 juli 2017

Tekst en foto's Henk Kuik

Zaterdag werd in navolging van het succesvolle voetvolleybaltoernooi van vorig jaar weer een dergelijk toernooi gehouden. Achter de woning van de familie Geertman was een tweetal velden het strijdtoneel voor 39 voetballers.

Na wedstrijden in de poulefase werd er in een spannende wedstrijd gestreden om de derde en vierde plaats, die uiteindelijk gewonnen werd door organisator Erwin Geertman, Stef Raben en Chrisjon van den Berg.

Voor de eerste plaats werd fanatiek gestreden door Danny Moorman, Nick van der Haar en Damian Slurink aan de ene kant van het net en Erik Jan Bols, Gijs de Haan en Jari Doosje aan de andere zijde. Na een spannende strijd werden eerstgenoemden de opvolgers van de winnaars van vorig jaar Jelrik de Gast, Ruben Kin en Erwin Geertman en kunnen hun namen op de bokaal worden bijgeschreven.

Dit toernooi kenmerkte zich door een erg gezellige sfeer die werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice