21 juni 2018 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Concept ‘Bij Frank’ slaat aan

Geplaatst op: 17 juli 2017

Hotel Zwartewater opende op 17 mei het nieuwe restaurant Bij Frank. De reacties op de complete metamorfose zijn enthousiast, vertelt eigenaar Sander Frank. Met de nieuwe ruimte mikt hij ook meer op ‘passanten’ als restaurantbezoekers. “Met de naam maken we duidelijker dat mensen die lekker willen lunchen of dineren ook van harte welkom zijn als ze geen hotelgast zijn.”

Na de sloop van de tennishal en de aanleg van de nieuwe parkeerlijst stond een vernieuwd restaurant hoog op het wensenlijstje van Frank. “Na twaalf jaar was het tijd voor vernieuwing en we hebben besloten om voor een complete metamorfose te gaan. De uitstraling is nu warm en modern en tegelijkertijd hebben we aan de wensen van klanten voldaan. We hebben nu ook ruimtes voor bijvoorbeeld zakenmensen die privacy verlangen of gasten die intiem willen dineren.”

Met onder meer ronde tafels, een leestafel, comfortabele stoelen en banken heeft Bij Frank ook volledig nieuw meubilair. Ook de fraaie showwijnkast en de open bar springen in het oog. Aan die bar kunnen gasten ook eten. “Voor ons is dit ook een nieuwe werkwijze: wij schenken nu bijvoorbeeld wijn aan tafel in en ons werk achter de bar is zichtbaar. Dat werkt ondertussen heel prettig”, vertelt Frank, die ook een nieuwe menukaart heeft ontwikkeld. Niet alleen uiterlijk, maar uiteraard ook de inhoud ervan. “We hebben verrassende gerechten toegevoegd en kiezen nog meer voor kwaliteit. Dat blijkt ook uit de keuze voor wijnen.”

Met een eigen website en andere marketinguitingen staat Bij Frank als zelfstandig restaurant in de markt. Daarnaast gebruiken de hotelgasten uiteraard de ruimte ook. En die hotelgasten komen nog steeds uit alle hoeken van de wereld. Van het Midden-Oosten tot Friesland. “Wij zien de laatste tijd ook opvallend veel Belgen, die vaak in de buurt van Zwartsluis komen fietsen. De afgelopen jaren staan wij ook op vakantiebeurzen in België. Ook de Duitse gast weet ons nog goed te vinden.”

Bij het ontwikkelen van het concept Bij Frank kreeg Hotel Zwartewater hulp van Active Creations en Studio Senses uit Zwolle. Dat heeft een verrassend nieuw restaurant opgeleverd, waarbij de klassieke sterke punten van de locatie uiteraard gebleven zijn. Vanuit alle hoeken in Bij Frank is er zicht op het Zwarte Water.

Kijk voor alle informatie op www.bijfrank.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice