23 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Gerrit van Leussen veertig jaar in dienst bij Agrifirm

Geplaatst op: 18 juli 2017

Als 18-jarige jongen stapte hij in Dalfsen op de vrachtwagen om veevoer te leveren aan de boeren in de regio. Exact 40 jaar later geniet Gerrit van Leussen (58) van zijn jubileum bij zijn werkgever Agrifirm. De directie van de omgeving kwam hem daarom dinsdagochtend feliciteren in zijn woning in Zwartsluis.

Van Leussen rijdt ondertussen niet meer op de truck, maar is nog steeds vol enthousiasme aan het werk voor de coöperatieve onderneming waarvoor hij inmiddels in heel Nederland werkt.

“Ik mis de vrachtwagen nog wel”, vertelt Van Leussen als hij omringt door collega’s een vorkje zet in zijn gebakje. Zijn vrouw Betsie gaat rond met de koffie. Vanuit de regionale CLV werkt hij een paar fusies verder voor de landelijke firma Agrifirm. Als chauffeur groeide Gerrit ook verder, via de functie als bulkplanner naar de rol als logistiek specialist die hij nu een paar jaar vervult. Zijn collega’s roemen Van Leussen om zijn organisatietalent, securiteit en dat hij nooit half werk aflevert.

Van Leussen is blij met de afwisseling die hij in huidige job heeft. “Deze sector, en natuurlijk is de logistiek altijd in beweging. Het pensioen is ook voor mij opgeschoven, maar ik hoop het wel te halen in dienst van dit bedrijf.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice