29 maart 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Groep 8 Wijngaard neemt in stijl afscheid

Geplaatst op: 18 juli 2017

Leerlingen van groep 8 van Kindcentrum De Wijngaard namen maandagavond op bijzondere wijze afscheid van de basisschooltijd. In een prachtige limousine werden de leerlingen afgezet bij het schoolgebouw aan De Kraggelaan waar zij opgewacht werden door het team en ouders.

Over de rode loper nog één keer via de hoofdingang naar school. Met voor iedere leerling een prachtige persoonlijke noot, de nodige cadeaus en een afscheidslied gezongen door de ouders werd het een avond om nooit te vergeten. Een prachtige afsluiting van een bijzondere periode. Namens groep 8 kreeg directeur Aart Holtman een klok overhandigd met een foto van een klas die volgens het team het best omschreven kan worden als ontzettend lief maar met een ‘behoorlijke bak herrie’.

Wat nu nog rest is het ludieke afscheid van de hele school met een programma volledig door ouders in elkaar gezet. Dit vindt plaats op woensdagmorgen waarna de kinderen kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. De leerlingen vliegen uit naar vervolgonderwijs in Meppel, Zwolle en een deel gaat naar het Agnieten College.

Heel veel foto’s via deze link: https://photos.app.goo.gl/mDWS1sDV8ch3P1gq1

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice