25 april 2024 Gebruikers online: 61
Agenda
Active creations

Oudste leerlingen Arembergschool zwaaien af

Geplaatst op: 20 juli 2017

Tekst Anke Krol, foto Rik Mondria

Afgelopen week was de allerlaatste week voor groep 8 op de Arembergschool, een week bestaande uit allerlei feestelijke activiteiten. Op maandagavond 17 juli vond de afscheidsavond plaats. De leerlingen voerden, na weken lang intensieve voorbereiding, de musical ‘Monsterhit’ op, voor hun familie en vrienden.

Een boeiende voorstelling over popgroep ‘De Monsters’ die niets liever wil dan muziek maken. Als ze ontdekt worden en samen mogen werken met de populaire popgroep ‘De Hero’s ‘, zijn ze dolblij. De samenwerking verloopt niet vlekkeloos en bovendien mag niemand weten dat ‘De Monsters’ ook in het echt monsters zijn in plaats van verklede rocksterren. Een vrolijke voorstelling, boordevol liedjes, vol enthousiasme gebracht door alle leerlingen.

Na afloop had hun leerkracht Rik Mondria voor elke leerling een persoonlijk woordje, getuigschrift en een afscheidscadeau klaar. Op woensdag vond vervolgens de traditionele schoolkraak plaats. Een dag waarop groep 8 de dienst uitmaakt op school met muziek, waterballonnen en speciale verrassingen en traktaties voor elke groep. Kortom: een feestdag voor de hele school.

De dag werd ’s avonds afgesloten met een gezellige barbecue voor de groep, waarna de leerlingen gaan genieten van de zomervakantie en ieder daarna zijn of haar eigen weg gaat, naar verschillende scholen in Zwartsluis, Meppel en Zwolle.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice