21 juli 2018 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Windsurfers vertonen kunsten op de Belterwijde

Geplaatst op: 4 augustus 2017

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Na het stormachtige weer van gisteren stond er ook vandaag nog een flink briesje. Verschillende auto’s stonden geparkeerd bij de Belterwijde om te windsurfen.

“Zon en wind, wat wil een mens nog meer!” zegt één van de surfers tijdens het klaarmaken van de plank. “Gisteren waaide het eigenlijk te hard, maar vandaag is het beter en in combinatie met de zon… Kan niet beter”.

Een stel Chinese toeristen komt kijken wat er gebeurd. Een paar I-pads op een selfiestick komen tevoorschijn, maken een paar selfies met de surfers op de achtergrond, ook al waren ze aan de andere kant van het meer, het gaat om het idee, en doken snel met z’n vijven weer in hun gehuurde Fiat Panda om met gillende banden weer verder te rijden naar… De Zaanse Schans?

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice