21 juli 2018 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

1500 euro voor Zwemvereniging

Geplaatst op: 7 augustus 2017

Zwemvereniging Zwartsluis (ZVZ) heeft afgelopen donderdag een cheque ter waarde van 1500 euro mogen ontvangen van het Rabo Stimuleringsfonds. Met dit bedrag kan de Sluziger zwemvereniging investeren in nieuwe materialen. “We zijn blij en dankbaar dat Rabobank IJsseldelta ons dit steuntje in de rug geeft”, vertelt trotse voorzitter Bert van der Linden.

Flippers, snorkels, zoomers en zwemplanken zijn allemaal trainingsmiddelen die ZvZwartsluis gebruikt tijdens haar professionele zwemtrainingen. Deze trainingsmiddelen waren aan vervanging toe na jaren van intensief gebruik en dit betekent een forse investering voor de zwemvereniging. Zwemmers maken gelijktijdig gebruik van deze middelen en het groeiende ledenaantal maakt het een investering van grote omvang. Reden genoeg voor het bestuur van ZvZ om een aanvraag in te dienen bij het Rabo Stimuleringsfonds.Het Rabo Stimuleringsfonds heeft de aanvraag gehonoreerd. 

Meneer Benne van ZvZwartsluis heeft de cheque ontvangen uithanden van meneer Bakker. Rabobank IJsseldelta kent een ledenraad waar Bakker lid van is en daarnaast commissielid van het Rabo Stimuleringsfonds. Daarom reikte hij deze cheque uit. Namens alle zwemmers heeft Benne dhr.Bakker en Rabobank IJsseldelta bedankt.

De promotie naar de landelijke C-competitie schept verwachtingen. Daarom wil ZvZwartsluis aan het begin van het nieuwe seizoen weer goed voorbereid voor de dag komen. Aan de nieuwe trainingsmiddelen zal het niet liggen, dankzij het stimuleringsfonds van de Rabobank IJsseldelta.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice