23 april 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Nieuw bij ’t Kraantje: Sunday Sessions

Geplaatst op: 15 augustus 2017

Zin in een ontspannen zondagmiddag? Dan heeft Eetcafé ’t Kraantje de perfecte activiteit: Sunday Sessions. Een gloednieuw concept waar varen, live muziek, “special drinks” en lovely food samensmelten tot een “lazy Sunday”. Bovendien hoeven gasten niet te rijden, want ze worden gratis gehaald en gebracht per watertaxi uit Zwolle, Hasselt, Meppel en uiteraard Zwartsluis. Onbezorgder kan je de zondag niet doorkomen!

De zondag begint met een ontspannen vaartocht. Afhankelijk van je startlocatie varieert de vaartijd van 15 minuten (Zwartsluis) tot 1 uur en 45 minuten (Zwolle). Na een mooie vaartocht komen de gasten aan bij ’t Kraantje waar ze ontvangen worden met koffie/thee en overheerlijke huisgemaakte lekkernijen zoals fudgy brownies, New York cheesecake, slagroomsoezen, moorkoppen en Bastogne-bavaroistaart van bosfruit.

Daarna begint de live muziek te spelen. Niet veel later komt de bediening langs met een lijst waarop een verscheidenheid aan mooie wijnen, speciaal bieren en spannende cocktails staat. Bij het arrangement zijn twee dranken inbegrepen, maar uiteraard kun je ook bij bestellen.

Culinair vakmanschap
Rond 14.30 uur zullen de koks uit hun dak gaan en het ene na het andere gerechtje de keuken uit toveren. Geniet van een proeverij waar zowel exclusieve als meer gangbare gerechten aan bod komen maar bovenal het vakmanschap de boventoon voert. Na afloop worden de gasten ook weer veilig thuis gebracht.

Vanaf zondag 27 augustus trapt ’t Kraantje af met de eerste session met muzikale ondersteuning van dixielandband Old Stoners. Ook op 3, 10 en 17 september vindt een Sunday Session plaats. En naar alle waarschijnlijk volgen er daarna nog meer!

 

Voor slechts 39,50 euro per persoon kan je erbij zijn. Dus heb je zin in een ontspannen zondagmiddag, geef je dan telefonisch op via 038 – 386 71 42. Meer weten over alle data, opstapplekken? Kijk dan op de Facebookpagina van ’t Kraantje!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice