28 maart 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Sandra van Nieuwland in Klooster

Geplaatst op: 27 augustus 2017

Voor elk wat wils, dat is ook wat het nieuwe seizoen in Podium Lokaal biedt. Zondag 17 september is de aftrap van het seizoen 2017-2018. En dat gebeurt met Sandra van Nieuwland.

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten met haar vertolkingen van onder andere ‘More’ en ‘Keep your head up’. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar de Edison Pop award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ tourde Sandra van Nieuwland opnieuw door Nederland en speelde ze in het voorprogramma van de Britse muzikant Bryan Ferry.

Sandra geeft een uniek intiem optreden, samen met haar gitarist en zanger Chris Kikic. Bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl, als je hierbij wilt zijn. Naast Sandra van Nieuwland, staat op 23 en 24 Sept. Jako de Groot op het toneel. Een lokale zanger uit Hasselt die 2 dagen voor een uitverkocht Lokaal zorgt.

30 sept. a.s “Over Leven” Jet Pit & Barbara Lok

14 okt. Ralph van Manen

15 okt. Sunday Sessions

19 nov. Krystl

25 nov. Ralph de Jong ( bluesman )

26 nov. Sunday Sessions

9 dec. Winteravond met Lok & Lol

10 dec. Tim Akkerman ( speciaal concert )

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice