29 maart 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Twee Recht twee Averecht in Belt-Schutsloot

Geplaatst op: 7 september 2017

De cabaretgroep ‘Twee Recht Twee Averecht’  presenteert 15 september in ‘De Zandbelt’in Belt-Schutsloot een avondvullend programma voor man en vrouw, jong en oud. Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alle dag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg worden gegaan.

De grote lijn van het programma ligt vast, maar geen avond is hetzelfde. Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen worden graag uitvergroot.  Jong en oud, man en vrouw, kan deze hilariteit waarderen. Alles wordt zelf geschreven, gecomponeerd en de aankleding van het podium, inclusief het licht/geluid wordt door hen zelf verzorgd. Het betreft een volwaardige cabaretvoorstelling, deels in streektaal maar ook goed te volgen voor een Hollander.

 

 

De voorstelling op 15 september begint om 20.00 uur, zaal open om half acht. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar in de Attentwinkel in Belt-Schutsloot of per email op: activiteiten@dezandbelt.nl of per telefoon op nummer 038-3868059  of op de avond zelf aan de zaal, Vaste Belterweg 1 Belt-Schutsloot.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice