25 september 2018 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

Postbus aan de Nieuwesluis uit straatbeeld

Geplaatst op: 9 oktober 2017

Bewoners van de Nieuwesluis die een brief op de post willen doen, moeten dat vanaf nu aan de Schoolstraat of de Purperreigerlaan doen. PostNL haalde maandagochtend namelijk de postbus in de eigen wijk weg. Dat was onlangs al aangekondigd.

PostNL haalt de helft van alle postbussen in Overijssel weg en dat gaat ook ten koste van het exemplaar in de Nieuwesluis. Omdat er veel minder brieven worden verstuurd dan eerder saneert de postmaatschappij een groot deel van de bussen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Postbus aan de Nieuwesluis uit straatbeeld”

  1. Willem en Corry van Polen schreef:

    Gebeurt hier in Zwolle en overal hoor, alles gaat nu per mail, denkt men, alleen de heel oudere mensen zijn de dupe, eerst kon je in de zeg maar verzorgingshuizen de post bij de receptie aldaar afgeven, en werd alles netjes naar de bus gebracht, helaas zijn de recepties bijna overal gesloten, dus ja bedankt post NL.zeven

Aquaservice