25 september 2018 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Veel volk bij optreden Kraggekoor

Geplaatst op: 9 oktober 2017

Het Beltiger Kraggekoor heeft maandagavond in Woonzorgcentrum De Schans voor een geweldige feestavond gezorgd. Het shantykoor verving De Kolksluuszangers dat niet kon optreden door het overlijden van een koorlid. ‘Noaberschap aan Zwartsluis’ noemde Wolterien Koerhuis dit in het welkomstwoord namens de organisatie.

Het Kraggekoor, onder leiding van plaatsvervangend dirigent Richard Tooi en accordeonist Dick Meppelink, heeft alleen een Nederlands repertoire. Daar zitten bekende meezingers bij zoals ‘Brandend zand’ en ‘Het kleine café aan de haven’. De volle recreatiezaal genoot van deze muziek en deed actief mee.

De eerder op de dag bij de opening van de 50-jarige jubileumfeestweek geschonken sfeerverlichting in de recreatiezaal gaf een extra tintje aan een geweldige feestavond.

Het koor opende en besloot het optreden met een eigen herkenningslied ‘Wij zijn Kraggekoor’.

Foto’s Jan van Kleef.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice