19 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Extra verkoopmiddag Welfare

Geplaatst op: 17 november 2017

De Welfare is een onderdeel van het Rode Kruis dat zich specifiek richt op het bevorderen van het welzijn. De belangrijkste activiteit van de Welfare in Zwartsluis is het handwerken met ouderen. Elk jaar houdt de Welfare in Zwartsluis een verkoopmiddag, meestal in de maand maart. Dit jaar is er echter een extra verkoopmiddag en wel op vrijdagmiddag 24 november.

“In maart hebben we jaarlijks een uitgebreide verkoopmiddag. Nu gaan we het ook doen, al zal het in een wat bescheidener vorm gaan”, vertellen de Welfare dames. Tijdens deze verkoopmiddag is er een verkoop van artikelen die door de ouderen in Zwartsluis zijn gemaakt. Ook worden er bloemstukjes verkocht en zijn er knijpertjes bij de koffie of de thee. Verder kan er worden gesjoeld en zijn er eigengemaakte kaarten te koop, en natuurlijk is de verlotingsboom er ook weer!

De verkoopmiddag is op vrijdag 24 november van 14.30 tot 16.30 uur in Woonzorgcentrum De Schans. Het geld dat deze middag wordt ingezameld is volledig bestemd voor de activiteiten van de Welfare in Zwartsluis. Wie de Welfare wil ondersteunen wordt dan ook van harte uitgenodigd om naar de verkoopmiddag te komen en hier te snuffelen tussen de eigen gemaakte producten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice