29 maart 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Nieuwsbrief Nieuwe Schans valt op de deurmat

Geplaatst op: 17 november 2017

Deze week krijgen de donateurs van Stichting De Nieuwe Schans de Nieuwsbrief 2017 in de brievenbus. In een notendop worden allerlei wetenswaardigheden en activiteiten beschreven met fraaie foto’s. 

Voorzitter Barend Vinke wijst op het grote belang om onze ouderen een stuk ontspanning en welzijn te kunnen aanbieden. Steeds meer mensen weten de weg naar De Schans te vinden. Hij hoopt, dat de werknemers vanuit alle betrokken geledingen zich langdurig kunnen inzetten in hun werkverband, zodat dit continuïteit waarborgt.

Roel Huls doet als penningmeester verslag van wat er allemaal met de financiële middelen van de donateurs en andere giften wordt gedaan. Extra donaties en nieuwe donateurs zijn van harte welkom, waarvoor een oproep wordt gedaan. Nieuwe donateurs kunnen het bijzondere jubileumlepeltje ’50 jaar De Schans’ krijgen. Dit zolang de voorraad strekt.

Verder is er een verslag met foto’s van de jubileumweek in oktober opgenomen. De tekst van het jubileumlied van De Nieuwe Schans staat volledig in de nieuwsbrief afgedrukt.

Tenslotte is er een kort overzicht van de activiteiten in het afgelopen jaar opgenomen. Een speciaal woord van dank is er voor alle vrijwilligers, want zonder hen zouden veel activiteiten niet kunnen plaatsvinden’ zo benadrukt het bestuur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice