25 april 2024 Gebruikers online: 72
Agenda
Active creations

Vijf ondernemers Kranerweerd bundelen krachten

Geplaatst op: 17 november 2017

In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan Scheepstechniek Arjan Rigterink in Zwartsluis. Arjan Rigterink is een van de vijf ondernemers  die hun krachten bundelden om op bedrijventerrein ‘De Grote Kranerweerd’ in Zwartsluis kavels te kopen voor hun bedrijf. De ondernemers Stam (Constructie- en jachtbouw Stam),  Tabak en Mulder (Bedrijfsverzamelgebouw), Boxum (Firma Boxum) en Rigterink werkten in de planvorming samen waardoor het mogelijk werd om de kavels aan te kopen. In week 49 gaan de eerste palen de grond is.

17 november is de dag van de ondernemer. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen, om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. MKB-Nederland is de initiatiefnemer van deze dag. De gemeente Zwartewaterland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Burgemeester Bilder: “Door bij de aankoop samen op te trekken en bij de planvorming samen te werken, hebben deze vijf ondernemers meer bereikt dan wanneer ze afzonderlijk tot aankoop waren overgegaan. Ze hebben samen de schouders eronder gezet. Ik heb Rigterink namens de gemeente Zwartewaterland een boeket overhandigd, en daarmee symbolisch ook de andere ondernemers, als compliment voor hun goede samenwerking.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice