20 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Tweede Ladiesnight op de kalender

Geplaatst op: 22 november 2017

Voor het tweede jaar op rij openen Sluziger winkeliers hun deuren voor Ladies Night. Zeker zestientien winkels zijn op vrijdagavond 1 december open voor dames uit de regio Zwartsluis, die natuurlijk gerust ook heren mogen meenemen. De organisatie is dit jaar in handen van Handelsvereniging Zwartsluis.

Marieke Mooiweer, Monique Vester en Leontien Voorsluijs kwamen vorig jaar met het idee dat uitgroeide tot een succesvolle avond. “Klanten en winkeliers reageerden heel enthousiast”, vertelt Voorsluijs. “Wij willen vooral laten zien wat de winkels in Zwartsluis allemaal te bieden hebben. Samen hebben we een heel mooi aanbod. Dit jaar richten we ons ook nadrukkelijker op de omgeving van Zwartsluis.”

Dit jaar heeft Handelsvereniging Zwartsluis de organisatie overgenomen. De opzet is verder hetzelfde gebleven: de ladies halen bij elke deelnemende winkelier een stempel, ook als ze geen aankoop doen. Hoe meer stempels op de kaart, hoe meer kans op een van de leuke prijzen die de winkeliers beschikbaar stellen.

Zwartsluis zal er op vrijdagavond 1 december weer sfeervol bijliggen. Bovendien organiseren de winkeliers speciale acties. Millefleurs houdt bijvoorbeeld een inloopworkshop. Ook staan Willeke van den Berg en Janneke Muis met Forever Livings Products in de winkel. Bij Banketbakker Ekkelenkamp kunnen deelnemers gespoten chocoladeletters zelf decoreren.

Bij SamSam is een speciale inpakservice: sinterklaascadeaus worden extra mooi ingepakt. En wie slecht is in gedichten schrijven, moet deze winkel ook niet overslaan: bij de gekochte cadeaus wordt met een een gedicht geleverd. Janneke Potuyt verzorgt ook een ‘flitsadvies’. Ook de rondvaartboot van Varen in de Wieden is open. Aan boord deze avond een Tupperware party!

De Ladies Night is van 18.00 tot 21.00 uur. Een sfeervol spoor van licht leidt naar de deelnemende winkels. Dat zijn in ieder geval: brasserie Albatros, Banketbakkerij Ekkelenkamp, Catootje, Dio/Readshop Kiers, Galerie Frederik Weijs, De Groentemannen, Maandag’s Rijwielhandel, Millefleurs, Mitra, Next-Step, Notenhuys, Prima, Ruach, SamSam, Sluuspoort en VarenindeWieden.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice