12 december 2018 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Popkoor treedt op in Belt-Schutsloot

Geplaatst op: 2 december 2017

De kerstdagen komen er al snel aan, popkoor ‘Wanne Be’ uit Wanneperveen is druk bezig met de voorbereidingen voor een aantal optredens.
Op woensdagavond 13 december, is er een optreden met kerstballads en klassieke kerstnummers in de Hervormde kerk van Wanneperveen. De deuren gaan open om 19.45 u. en het begint om 20.15 u. Na afloop is er glühwijn.
Op zaterdagmiddag  16 december vanaf 15.00 u. is er een optreden in Belt Schutsloot. Als afsluiter wordt er dan samen met het Kraggekoor gezongen. Dit vindt plaats op het plein bij Attent Korthoef. Bij slecht weer is het in dorpshuis de Zandbelt. ‘s Avonds zingt Wanne Be ook nog in Meppel.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice