12 december 2018 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Activiteiten aan boord van de Visarend

Geplaatst op: 4 december 2017

Varen in de Wieden heeft in december een aantal evenementen op het programma staan. Zo kan tijdens de Winterfair van komende zaterdag een kerststukje worden gemaakt aan boord van de Visarend. Dit onder begeleiding van Janneke Potuyt. Speciaal voor de kleine gasten is de afvaart om 13.00 uur (14,95 pp, ouders voor 2,50 pp). Om 15.30 uur vertrekt de boot voor volwassenen (29.90 pp). De workshop begint met een gl├╝hwein. Opgave tot 6 december.

Op 16 december is er weer een wijnproeverij aan boord. Vertrek is tijdens de schemer. De prijs is 22,50 euro inclusief een hapje. Maximaal 20 personen.

Aanmelden via info@varenindewieden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice