24 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Kerstdiner op de Arembergschool

Geplaatst op: 21 december 2017

Tekst en foto Anke Krol

Alle leerlingen en leerkrachten van de Arembergschool genoten donderdag met elkaar van een gezellig en heerlijk kerstdiner op school. In de weken voorafgaand aan dit traditionele kerstbuffet is er in de klas aandacht besteed aan de betekenis van Kerst, zijn er verhalen verteld en kerstliedjes gezongen. Ook hebben de kinderen zelf allerlei kerstversieringen en prachtige kerststukken gemaakt.

De hal en het podium van school waren bovendien door de heer Greveling en de ouderraad al in een prachtig kerstdorp omgetoverd. De kinderen hebben vervolgens, samen met hun ouders, het kerstdiner thuis voorbereid door het maken van allerlei verschillende gerechtjes.

De avond begon, zoals elk jaar, buiten op het plein bij de vuurkorven met het gezamenlijk zingen van kerstliedjes door leerlingen, leerkrachten en ouders. Daarna konden de kinderen genieten van het kerstfeest in hun eigen klas. Op deze speciale avond werden er mooie kerstverhalen voorgelezen, werd er gezongen en vooral samen genoten van het heerlijke kerstdiner.

“Een bijzondere avond op school, waarmee we het jaar op een mooie manier met elkaar afsluiten,” aldus een leerkracht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice