24 oktober 2018 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Huuskamerproat over de Schaanse en de Zomerdiek

Geplaatst op: 9 januari 2018

In Sluuspoort wordt donderdag 11 januari weer een ‘Huuskamerproat’ gehouden. Onder het genot van een kopje koffie kan er dan ‘gewandeld’ worden door (oud) Zwartsluis. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd.  ‘Huuskamerproat’ begint om 10.00 uur.

Albert Greveling gaat samen met enkele bestuursleden van de Historische Vereniging een wandeling maken door een stukje verleden van ons dorp. In de eerste editie van dit gezellige samenzijn, stonden vorig jaar het Buutenkwartier en de Leegelanden centraal. Dit keer wandelen we door de Schaanse en over de Zomerdiek centraal. Met mooie plaatjes op het scherm en verhalen van Albert Greveling wordt dit deel van Zwartsluis deze morgen uitgelicht.

Iedereen is welkom om dit mee te maken en vooral ook om mee te praten. Want Albert en de mensen van de HV hopen dat de inbreng van de aanwezigen hun eigen kennis over dit deel van Zwartsluis verder zal verrijken. Kortom, ook uw/jouw verhalen worden enthousiast ontvangen. Maar wie alleen wil komen luisteren, is natuurlijk ook welkom.

Het is de bedoeling enkele keren per jaar ‘Huuskamerpraot’ te houden in Sluuspoort. Met steeds aandacht voor een bepaald deel of een bepaalde wijk van Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice