24 oktober 2018 Gebruikers online: 7
Agenda
Active creations

De VP opent zaterdag de deuren

Geplaatst op: 10 januari 2018

Foto Active Creations (archief)

Komende zaterdag is duidelijk wat er achter de deuren van de Vollenhoofsche Poort is gebeurd. De zaak aan de Stationsweg gaat dan weer open. De officiƫle opening is om 16.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur zijn alle belangstellenden welkom. De heropening wordt onder meer gevierd met gratis friet en een hapje en een drankje.

De afgelopen periode heeft de Vollenhoofsche Poort een totale make-over gekregen. Zowel het complete interieur als de huisstijl zijn vernieuwd. Daarmee is de 27 jaar oude zaak weer helemaal klaar voor de toekomst. Ook is nu meer duidelijk dat de Vollenhoofsche Poort meer is dan een ‘uit de kluiten gewassen snackbar’. Vanaf zaterdag gaat de zaak overigens ook officieel als ‘de VP’ door het leven. Zo heette de zaak in de volksmond al.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice