24 oktober 2018 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

Schans geniet van broodmaaltijd

Geplaatst op: 11 januari 2018

De bewoners van De Schans, aanleunwoningen en ouderen uit Zwartsluis hebben woensdagavond kunnen genieten van een heerlijke broodmaaltijd in de recreatiezaal, aangeboden door de stichting. Anne´s Kokerij had de Nieuwjaarsbroodmaaltijd klaargemaakt. Een Hollandse kroket ontbrak niet op het menu.   

Volgende week donderdagavond is er een optreden van Las Paljas uit Zwolle. De muziekgroep bestaat als sinds 1972. Het doel van hen is gezellige optredens te verzorgen met zang en muziek, speciaal gericht op senioren. Het gezelschap bestaat uit acht muzikanten en een zangeres. De avond begint om half acht. Iedereen is van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice