20 oktober 2019 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Vitamini’s (Column Teunie Rijfkogel)

Geplaatst op: 16 januari 2018

Elke dag weer glimlachen ze me toe vanuit de vele bushokjes. Aukje Aubergine, Annie Aardbei en Bert Banaan. Het ontbreekt er nog aan of ze beginnen ook nog naar me te zwaaien. Wat zijn ze leuk hè, die Vitamini’s. Elke keer als ik ze zie ben ik spontaan verkocht. En dan die stemmetjes die ze hebben in de reclame, zo snoezig! Ik zie ze al met z’n allen op een plank in m’n keuken zitten, gezellig keuvelend. Ja ja, ik geef het toe: ik ben tijdelijk van supermarkt geswitcht. De Lidl heeft me precies waar ze me hebben willen: in de winkel. Gezwicht voor een ordinaire marketingstunt.

Voor een eventuele volgende actie raad ik Lidl echter aan om een spaaractie voor Zuurpruimen te starten. Speciaal voor al die mensen die wat te klagen hebben, want goeiedag eem, wat zijn dat er een hoop. Jarenlang heb je bij de Lidl nog voor geen lolly kunnen sparen en je hoorde er niemand over. Nu zijn ze de beste supermarkt in groente en fruit, starten ze ter ere daarvan een superleuke actie en er komt niets dan commentaar. Je moet véél te veel geld uitgeven voor je een knuffeltje krijgt, de spaaractie duurt véél te kort en de knuffeltjes zijn bovendien véél te klein…

Lieve mensen, ze zijn gratis hoor. Je bent niet verplicht extra boodschappen te kopen, je hoeft niet bij te betalen en je wordt ook niet geacht ze alle acht te sparen. En wat betreft de grootte: ze heten niet voor niets VitaMINI’s.

Ik weet het, het is blue monday. Ik was ook liever onder een dekentje op de bank gekropen. Het regent al de hele freaking dag, het waait en je poten vriezen d’r zowat af, maar kijk nou is goed… Zijn Bram Broccoli en Wiebe Wortel geen schatjes?

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice