18 februari 2019 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Tafeltennissers verliezen in Elburg

Geplaatst op: 11 februari 2018

Het eerste team moest vrijdag naar Elburg. Het eerste team van Batfighters is altijd al een moeilijke tegenstander. Deze avond ging al net als zo vaak; goed meedoen maar aan het eind met lege handen staan. Roel Santbergen speelde niet slecht, maar aan het eind was er geen zege voor hem. Jan Booij speelde een wisselvallige wedstrijd, soms sloeg hij goed om vervolgens de bal weer op een rare manier te missen.

Hij wist één keer tot winst te komen. Aldert Vegter is een onberekenbare speler, dit komt ook door zijn materiaal. Het is wel mooi om te zien hoe hij zijn tegenstanders hier mee in verlegenheid brengt. Ook hij kwam deze avond tot één zege. Het dubbelspel van Booij en Vegter was niet slecht, zij wisten zelfs een vijfde game af te dwingen. Deze ging met 11-9 verloren. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Het tweede team moest vrijdag naar Kampen. De tegenstander was het tiende team van Kampenion. Invaller Joost de Graaf speelde een goede wedstrijd, maar de vierde klasse is nog net te zwaar voor hem. Hij kwam daarom ook niet tot winst. Marc de Rijk kwam niet sterk uit de startblokken, hij verloor twee keer. Zijn derde partij sloot hij winnend af. John van Schellen liet zien dat hij sterk kan spelen. Hij bleef deze avond ongeslagen. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Het derde team ging naar Hattem. De tegenstander was het achste team van Smash ’70. Het was een lastige wedstrijd voor het derde. Wietze Bakker moest met twee invallers spelen, wat in de wedstrijd vaak wel te zien is. Harm Hageman deed wat hij kon, hij kwam tot één keer winst. Joost de Graaf kwam ook in deze wedstrijd niet tot winst. Wietze Bakker zoekende naar het juiste ritme, kwam ook niet tot winst. De eindstand was een 9-1 nederlaag.

Het vierde team speelde thuis tegen het veertiende team van TT Zwolle. Een mooie wedstrijd van ons vierde. Harm Hageman verraste zichzelf met drie keer winst. Twan Ketelapper had een slechte avond, hij kwam  tot één keer winst. Mahmud Washsh Darswiesh bleef ook ongeslagen. Ook was er winst in het dubbelspel voor Darswiesh en Ketelapper. De eindstand was een 8-2 zege.

Het vijfde team speelde thuis tegen het tiende team van Heino. Joost de Graaf speelde zijn derde wedstrijd (niet in deze volgorde) van de week. Dit maal kwam hij tot drie mooie zeges. Mark Smit kwam ook tot drie zeges. Jonathan Booij had een slechte avond, hij kwam niet tot winst. De eindstand was een 7-3 zege, mede door winst in het dubbelspel.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice