18 februari 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Classic Rock in het Botterhuus

Geplaatst op: 12 februari 2018

Het Botterhuus staat vrijdag 23 februari in het teken van de muziek voor ‘oudere jongeren’. Niemand minder dan Jos Harteveld en Eddie Mulder -samen beter bekend als Two Faces- treden op met hun vertolkingen van nummers van o.a. Neil Young, Deep Purple, Tom Petty, Peter Gabriel en Pink Floyd. Ook hebben ze een paar ijzersterke traditionals op hun repertoire staan. De Stichting Behoud ZS13 is reuze trots om deze mannen op het programma te hebben staan.

Two faces brengt in een kleine bezetting tal van rock-classics zonder dat de essentie en oorsprong van het liedje eronder lijdt. In de jarenlange muzikale ervaring schuilt de kracht van het duo. Naast de muzikaliteit kan ieder publiek ook genieten van het overduidelijke plezier waarmee de mannen hun liedjes op de planken zetten. Dit duo haalt op deze manier het beste in elkaar en zichzelf naar boven en bewijzen daardoor dat een kleine formatie toch compleet, muzikaal en dynamisch kan klinken.

Zo altijd geldt vol is vol. Dus kom op tijd. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon inclusief een bakkie koffie of thee.

Locatie: Botterhuus, Mastenmakersstraat 17A te Zwartsluis

Datum: 23 februari 2018

Aanvang: 20.00 uur

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice