18 februari 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

De Schans heeft nu een eigen COOP

Geplaatst op: 13 februari 2018

Luuk Kleine heeft een tweede supermarkt in Zwartsluis geopend. Die is wel een stuk geringer van afmetingen: sinds januari heeft Kleine het winkeltje in De Schans overgenomen. Binnenkort is ook zichtbaar dat de winkel nu COOP De Schans heet.

De COOP bevoorraadde het winkeltje al jarenlang. Toen Anne’s Kokerij aangaf met de voorziening te willen stoppen, was het daarom logisch dat Kleine de vraag kreeg of hij ‘de zaak’ wilde voortzetten. “Ik vind het ook een leuk initiatief. Veel bewoners van De Schans zijn jarenlang klant van mijn supermarkt en hebben daarmee bijgedragen aan onze groei. Daarvoor doe ik graag wat terug”, zegt de ondernemer.

De veranderingen in het winkeltje zijn ondertussen al zichtbaar, hoewel de bekende COOP-kleuren nog moeten worden aangebracht. De vrijwilligers van dienst zijn daarover enthousiast, blijkt dinsdagochtend. “Het assortiment is flink uitgebreid, waardoor bewoners hier voor veel meer dingen terecht kunnen. Bovendien zijn de prijzen hetzelfde als in de grote COOP. De reacties daarop zijn heel positief”, klinkt het.

Bovendien zijn de winkeltijden uitgebreid. De winkel is elke ochtend geopend en binnenkort ook op woensdag- en vrijdagmiddag. “Dat zijn dagen waarop veel kinderen en kleinkinderen op visite komen. Dan moet je ook de mogelijkheid hebben om wat lekkers te kopen. In de zomer gaan we bijvoorbeeld ook ijs verkopen”, vertelt Kleine.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “De Schans heeft nu een eigen COOP”

  1. jan schraa schreef:

    wie het kleine niet eerst is het grote niet weerd

Aquaservice