Agenda
Active creations

DESZ schudt Nieuwleusen van zich af

Geplaatst op: 17 februari 2018

DESZ won zaterdag met 0-3 bij Nieuwleusen. Vorig jaar waren beide teams lang concurrenten voor de titel in de derde klasse, maar uiteindelijk bleek DESZ de sterkere ploeg. Nieuwleusen vecht nu tegen degradatie, terwijl DESZ zo langzamerhand een stevige positie in de middenmoot inneemt.

DESZ was in de eerste helft fel en kreeg ook kansen, maar ook de thuisploeg kwam regelmatig gevaarlijk door. Door goed keeperswerk werd de rust met 0-0 bereikt. Na de thee nam DESZ het heft nadrukkelijker in handen en dat leidde uiteindelijk na een dik uur tot de 0-1 via Danny Moorman.

Nieuwleusen knokte daarna voor de gelijkmaker, maar Tom Kisjes stelde uiteindelijk de overwinning veilig. De spits stond lang droog, maar maakte met twee doelpunten aan alle onzekerheid een einde.