13 december 2018 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

Tafeltennissers in zwaar weer

Geplaatst op: 11 maart 2018

Het eerste team va TTV Zwartsluis speelde tegen het derde team van DTV ’84 uit Dalfsen. In deze wedstrijd was veel strijd te zien. Albert Mooiweer begon met een klein verlies tegen oud lid Ton Kneyber. Jan Booij speelde een sterke partij, door de winst was het weer gelijk. Roel Santbergen kreeg geen vat op zijn tegenstander, hij verloor.

Het dubbelspel was mooi maar ging ook naar DTV. Jan Booij bracht na een geweldige partij de stand op 2-3. Albert Mooiweer had opnieuw geen geluk, hij kreeg weer een nederlaag te verwerken. Roel Santbergen bracht met een zege de teams weer dichter bij elkaar. Jan Booij moest nu de winst aan zijn tegenstander laten. Het hoogst haalbare was nu nog een gelijkspel. Dan moesten de laatste twee partijen met winst afgesloten worden. Roel Santbergen bracht met een knappe zege op Kneyber de stand op 4-5. Albert Mooiweer probeerde alles om er een gelijkspel van te maken, maar na een spannende partij was er weer geen winst voor hem. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Het tweede team ging naar Elburg. De tegenstander daarwas het tweede team van Batfighters. Wietze Bakker ging mee als invaller, hij kwam deze avond niet tot winst. Kenneth van Dijk wist twee keer te winnen. John van Schellen blijft het goed doen, opnieuw was er geen enkele nederlaag voor hem. De eindstand kwam daardoor tot een 5-5 gelijkspel.

Het derde team mocht naar Ens. De tegenstander was het tweede team van Smash-In. Wout van Dalfzen kwam dit keer niet tot winst. Gerwin van Dalfzen wist één keer tot winst te komen. Christophe Meijer kwam ook tot één keer winst. Ook was er winst in het dubbelspel. Eindstand een 7-3 nederlaag.

Het vierde team speelde tegen Smash ’70, team tien. De tegenstander uit Hattem ging met een 8-2 nederlaag naar huis. De winstpunten kwamen op naam van: Bianca Meijer één, Mahmud Washsh Darswiesh drie en Twan Ketelapper ook drie. Ook was er winst in het dubbelspel.

Het vijfde team speelde thuis tegen Harderwijk, team vier. Mark Smit won twee keer. Ook Tjalling Wynia won twee keer. Joost de Graaf kwam tot drie zeges. Ook hier was er winst in het dubbelspel.

 

De jeugd speelde zaterdag thuis.

Zij lieten mooie wedstrijden zien. Soms was het krachtsverschil erg klein. Maar dan was het geluk niet aan hun zijde.

Zwartsluis 1 – Staphorst 1. Eindstand 4-6.

Jonathan Booij, geen winst, Edward de Wit won één keer en Twan Ketelapper won twee keer. Ook was er winst in het dubbelspel.

Zwartsluis 2 – NTC Leogang SL 3. Eindstand een 9-1 nederlaag.

Thimo Smit won één keer, Yannick Meijer en Simon l’Amie wonnen net niet. Er was geen winst in het dubbelspel.

Zwartsluis 3 – Staphorst 3. Eindstand een 7-3 nederlaag.

Jelle Wiersma geen winst, Ramon Albers en Ingmar Steenbergen wonnen ieder één keer. Ook was er winst in het dubbelspel.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice