19 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Rabobank-hypotheek afsluiten bij RegioBank

Geplaatst op: 14 maart 2018

Sinds 1 maart 2018 heeft Rabobank IJsseldelta geen vestiging meer in Zwartsluis, maar regelen veel klanten hun financiële zaken online, komen adviseurs aan huis bij mensen die minder mobiel zijn, of komen klanten naar het kantoor in Zwolle. Rabobank IJsseldelta vind het belangrijk om er te zijn voor haar klanten op belangrijke momenten zowel privé als zakelijk. Of u nu voor de eerste keer een huis koopt of al voor de tweede, derde of misschien wel vierde keer: het kopen van een huis blijft een spannend traject. “Daarom ben ik bijzonder blij met deze samenwerking”, aldus manager Miranda Smit-Schouten van Rabobank IJsseldelta.

Ze doelt op de samenwerking met Boudesteyn RegioBank. Vanaf heden kunt u dichtbij, aan de Handelskade 7 in Zwartsluis een Rabobank hypotheek afsluiten. Boudesteyn RegioBank fungeert hierbij als Hypotheekinloopcentrum. U kunt hier met al uw vragen terecht zonder afspraak. De adviseurs kijken hierbij naar uw héle financiële situatie en bespreken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. U krijgt een eigen adviseur die helemaal op de hoogte is van uw omstandigheden en wensen. Zo heeft u de zekerheid dat uw zaken goed geregeld zijn. En dat geeft een gerust gevoel.

“Inwoners van Zwartsluis blijven zo dus lokaal terecht kunnen en ontvangen wel alle voordelen van een hypotheek van Rabobank”, aldus Smit-Schouten.

Boudesteyn RegioBank Zwartsluis werkt onafhankelijk

Arjan Bosschaart, financieel adviseur bij Boudesteyn RegioBank onderschrijft dit: “Wij zijn onafhankelijk en selecteren graag die hypotheek die het best bij onze relatie past. Rabobank is daarbij een welkome aanvulling van ons hypo-theekassortiment. Onder het motto ’adviseer zoals jezelf geadviseerd zou willen worden’ denken en rekenen wij graag met u mee. Bel ons dus gerust 038-385 93 93 of kom langs. De koffie staat klaar.”

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice