20 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Ook Arembergschool aan de pannenkoeken

Geplaatst op: 16 maart 2018

Tekst Anke Krol, foto Silvia van der Meer

De Arembergschool heeft afgelopen vrijdag 16 maart meegedaan aan de Nationale Pannenkoekdag. Dit is een landelijk evenement dat elk jaar wordt gevierd op een vrijdag in maart. Op deze dag bakken kinderen pannenkoeken voor ouderen om hen om die manier in het zonnetje te zetten. Dit jaar wordt de dag voor de twaalfde keer georganiseerd. Er doen meer dan 1000 basisscholen aan mee.

Op de Arembergschool gingen de leerlingen van de groepen 5 en 6, met hulp van juffen en veel betrokken ouders, aan de slag voor hun opa’s en oma’s. Alle leerlingen van beide groepen 5 en hun gasten hadden een gezellige ochtend met pannenkoeken en spelletjes.

Groep 6 bakte op de middag vervolgens ruim honderd pannenkoeken voor hun opa’s en oma’s en ook voor de leerlingen van de groepen 7 en 8.

Er werden heerlijke en creatieve pannenkoeken gemaakt in allerlei soorten en maten. In de vrolijk versierde school genoten kinderen, opa’s en oma’s met elkaar van dit bijzondere en gezellige feestje. Er werd vooral samen gesmuld van alle zelfgebakken pannenkoeken.

“ Een geweldige manier om de kinderen met hun opa’s en oma’s op hun eigen school zo’n prachtige dag met elkaar te bezorgen. Jong en oud hebben genoten van dit Pannenkoekfeest ”, zegt een leerkracht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice