23 maart 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Staphorst helpt Staphorst

Geplaatst op: 28 maart 2018

De boerderij van de familie Van Dijk in Staphorst werd vorige week zondag getroffen door brand. Door snel optreden van de brandweer kon worden voorkomen dat het hele pand door de brand werd verwoest. De inboedel kon door de vele hulp en snel ingrijpen van buurtbewoners veilig worden gesteld.

Toch is de brand- en waterschade aanzienlijk. In de afgelopen week is er hulp geboden door velen uit de Staphorster gemeenschap. Zo is opnieuw zichtbaar dat Staphorst Staphorst helpt.
Stichting Staphorst-helpt-Staphorst wil ook nu een financiële actie coördineren. Deze stichting is destijds opgericht om te fungeren als inzamelpunt voor financiële giften voor bewoners van de gemeente Staphorst die getroffen zijn door brand of andere schade die niet door een verzekering wordt gedekt. Helpt u ook mee om financiële steun te geven aan familie Van Dijk?
U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL78 RABO 0158 6076 19 ten name van Stichting Staphorst helpt Staphorst. De gevers blijven bij de getroffen familie onbekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice