24 april 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

330 deelnemers aan Lentetocht

Geplaatst op: 7 april 2018

Perfecte timing van de organisatie van de Lentetocht: op de dag van het evenement brak de lente serieus uit. En dus was het nog drukker dan verwacht. Ongeveer 330 mensen probeerden op acht locaties in Zwartsluis de bieren van het voorjaar uit. Een record deelname voor het evenement van de Sluziger horeca.

Rond 18.00 uur was het topdrukte bij De Burgemeester, traditioneel het vertrekpunt voor de bierdrinkers. De meeste kiezen vervolgens voor de overtocht naar ’t Kraantje. Onder meer Varenindewieden.nl zet de deelnemers het Meppelerdiep over. Bij t’Kraantje krijgen de deelnemers het meest bijzondere hapje geserveerd. En de locatie zorgt ook nog steeds voor bewonderende blikken van mensen die er voor het eerst komen.

Terug in het centrum stappen veel mensen De Blizzard en daarna Hotel Zwartewater binnen. Via De Albatros, De Vollenhoofsche Poort, het Notenhuys (opnieuw met band) is De Sluus dan een logische afsluiter. Opnieuw blijkt de Lentetocht een succesnummer. Volgens de organisatie komen opvallend veel deelnemers uit Zwartsluis, maar ook uit de regio weten steeds meer liefhebbers Zwartsluis te vinden.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice