23 maart 2019 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Rabobank beloont bridgers en Kolksluuszangers

Geplaatst op: 14 april 2018

De Kolksluuszangers hebben 733 euro overgehouden aan de Rabobank Clubkas Campagne. In deze campagne voor leden van de bank kregen de zangers 79 stemmen. Met het geld wil het koor een beamer-installatie kopen, zodat het publiek tijdens optredens de teksten kan lezen en meezingen. Ook de Sluziger Bridgeclub deed mee aan de actie en hield daar 445 euro aan over. De kleine vereniging spaart voor een programma dat na een wedstrijd de uitslagen razendsnel in kaart brengt.

De clubs kregen een cheque overhandigd op het Havenplein in Genemuiden. Daar kregen ook vijf verenigingen uit Genemuiden een bedrag. Mannenkoor Stereo, met veel leden uit Zwartsluis, kreeg daar 2600 euro. Hoogste bedrag was voor volleybalvereniging Ruutvoorn. Dat kreeg 1179 euro voor de uitgebrachte stemmen en nog eens 2000 euro voor de meest originele campagne.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Rabobank beloont bridgers en Kolksluuszangers”

  1. A.Feijth. schreef:

    De Sluziger Bridgeclub dankt de RABO bank en haar leden voor dit bedrag.
    Prachtig!

  2. Engel.vinke schreef:

    Dankje RABO bank

Aquaservice