23 maart 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Team Zwartsluis wast auto’s

Geplaatst op: 14 april 2018

“Het loopt lekker door”, zegt Marco Mosman. Tot 15:00 uur is Team Zwartsluis met een roulerende formatie aan het autowassen op het parkeerterrein bij het Vispaviljoen. Prijs per auto? Dat is aan de klant.

En dat blijkt een goede zet, vindt Mosman. “Er wordt altijd naar boven afgerond, 15 à 20 euro is geen uitzondering. De wasstraat is goedkoper.”

En de mensen vinden het wel leuk, beweert hij. Het geld gaat ook allemaal rechtstreeks naar het goede doel van de Roparun van dit jaar. “We hebben een aparte rekening voor het sponsorgeld. De kosten worden betaald met het inschrijfgeld.”

De Roparun is dit jaar op 19 mei. “We gaan de 18e op weg naar Parijs, de 19e lopen op 20 mei weer terug.” Team Zwartsluis is dit jaar op volle sterkte met 8 lopers, 6 fietsers en 4 masseurs. “Die zijn heel belangrijk. Als je zoveel loopt moet je echt gemasseerd worden, anders verzuren je benen.” Verder gaan er ook nog een kok, een kwartiermeester, in beide busjes een navigator en twee chauffeurs mee, net als de vrachtwagenchauffeur.”

Op de trailer van die vrachtwagen is dit jaar een ‘wolk’ met de namen van sponsoren. Dat wordt ingevuld door de ‘Club van 100’, bedrijven die 100 euro sponsoren. “Er zijn nog plaatsen vrij”, merkt Mosman op.

Het geld is dit jaar bestemd voor palliatieve zorg aan kankerpatiënten. “Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, somt Mosman de slogan op.

Met het autowassen hoopt Team Zwartsluis weer extra geld binnen te halen. Vorig jaar was dat bij het autowassen tussen de 700 en 800 euro, mede door een appeltaartjesactie. Die is er dit jaar niet. “Maar als we 500 euro ophalen, hebben we toch een prachtige dag gehad.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice